Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Σκέψεις και εύλογες απορίες...

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση του σωματείου οδηγών (Σ.Η.Τ.Α.) για τις επερχόμενες εκλογές.Μια σκληρή ανακοίνωση που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.Όλοι ξέρουμε ότι οι οδηγοί έχουν ένα πολύ ισχυρό σωματείο και έχουν πετύχει πολλά.Ένας κύριος λόγος είναι ότι παραμένουν ανεξάρτητοι και χωρίς καμία κομματική δέσμευση.
Σε αντίθεση με το "μεγάλο" σωματείο το οποίο παραμένει δέσμιο των κομματικών επιλογών της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ.
Είναι αυτοί που πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 συνοδεύανε τους υποψήφιους βουλευτές που επισκέπτονταν το αμαξοστάσιο.Τους ξεναγούσανε και τους δείχνανε τους πελάτες-ψηφοφόρους.Και μιλάμε για βουλευτές οι οποίοι ανήκαν στο κόμμα που ήθελε να κλείσει το τραμ!!Να το ξηλώσει!!!Οι ίδιοι που διορίσανε τόσους δεν τους ένοιαζε τίποτε άλλο παρά μόνο η ψήφος...
Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου αντί να είναι με τους εργαζόμενους προτίμησε να ενεργεί με γνώμονα το κόμμα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Δύο (2) ενεργά μέλη του Δ.Σ. και ένα αναπληρωματικό με δημόσιες παραδοχές στις οποίες προέβησαν αποκάλυψαν ότι,καταστρατηγώντας τη Σ.Σ.Ε. την οποία υπέγραψαν και "προσπάθησαν" για το καλό όλων,εισέπραξαν ως "οικοιοθελή παροχή" από 180 ευρώ έως και 500 ευρώ μηνιαίως!!!!
Οι δε δικαιολογίες που προέβαλαν θα μπορούσαν να θεωρηθούν από αστείες έως προκλητικές και αντισυναδελφικές.
Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι μετά την παραίτησή τους και την,πολύ καλά οργανωμένη ομολογουμένως,δήθεν κρίση και την νέα προσφυγή κάλπες έχουν το απύθμενο θράσος να θέσουν ξανά υποψηφιότητα!!!
Η συνδικαλιστική παράταξη στην οποία ανήκουν (Δ.Α.Κ.Ε.) δια της ηγεσίας της,την οποία κατονομάζει η ανακοίνωση των οδηγών,έδειξε προκλητικά ουδέτερη στάση.Με ανακοινώσεις γενικές απέφυγε έντεχνα να πάρει αποφάσεις που θα δείχναν ότι,τουλάχιστον, δεν καλύπτει τέτοιες συμπεριφορές.Ή για να είμαστε πιο σαφείς προχώρησε ένα βήμα παραπέρα:Στις επερχόμενες εκλογές οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι κατεβαίνουν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό της !!!!
Τα σχόλια είναι περιττά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου