Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Γενική απεργία 11/03/2010

Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις ότι "λεφτά υπάρχουν και θα βρεθούν χτυπώντας τη φοροδιαφυγή" ότι "δεν θα πληρώσουν την κρίση οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι" ότι "το να έχει υπουργός off-shore εταιρεία και καταθέσεις 4.000.000 (εκατομύρια) ευρώ είναι νόμιμο και ηθικό" ότι "αυτοί που φταίνε και καταληστέψαν το κράτος θα πληρώσουν" και άλλα τέτοια ωραία λόγια...
Τι είδαμε?
Μια απίστευτη επίθεση στους μισθούς και στα επιδόματα.Με την ταυτόχρονη αύξηση του Φ.Π.Α. τις αυξήσεις στα καύσιμα,τις αυξήσεις στα τιμολόγια των Δ.Ε.Κ.Ο. και τα υπόλοιπα αντιεργατικά και αντιλαικά μέτρα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ανέχεια και τη φτώχεια.
Όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή αν είσαι π.χ. επιχειρηματίας και έχεις μια πλαστή επιταγή 550.000.000 (εκατομύρια) ευρώ δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και θα κυκλοφορείς ελεύθερος.Όσο για αυτούς που λέγανε ψέμματα στην Ε.Ε. το πολύ να γίνει καμιά "εξεταστική επιτροπή" και να "τακτοποιηθεί" το θέμα.Πρώτη φορά θα είναι?
Αν και,κανονικά, θα έπρεπε να μην κάνουν καμιά εξεταστική επιτροπή για το ποιος φταίει για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας,Ο ένοχος βρέθηκε και θα πληρώσει.Όλος ο ελληνικός ΛΑΟΣ.
Μην τους επιτρέψουμε να καταργήσουν κεκτημένα ετών.
Αν δεν αντιδράσουμε όλα αυτά θα είναι μόνο η αρχή.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. 11/03/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου